Damindra

Japansk køkkenkunst i verdensklasse

Book a Table
Take-Away

Bemærk venligst, at vi nu holder til på Sankt Annæ Plads 16, 1250 København K.

Japansk tradition,
Sri Lankanske rødder, nordisk udtryk

Damindras retter og menuer ændrer sig i takt med årstiderne og de bedste råvarer, men vores ambition om at levere eksklusive oplevelser er den samme som altid.

De to mest brugte ingredienser i Damindra Tillekeratnes gryder er visionær gastro-nomi og rundhåndet kærlighed for gode råvarer. Køkkentriumviratet med Hirokosan, Matchikosan and Taka Nishimura er garant for Japansk haute cuisine, hvor sushi, yakitori, nigiri og toban yaki forenes i et markant, minimalistisk udtryk, der er berømt langt ud over Danmarks grænser.

Seks kokke står udenfor en japansk fusion-restaurant, alle iført blå t-shirts, sorte forklæder og hovedbeklædning, foran et vindue med restaurantenavnet Damindra.
Menu

 ÅBNINGSTIDER

Mandag: Lukket
Tirsdag: 12:15 - 14:00 & 17:00 - 22:00
Onsdag: 12:15 - 14:00 & 17:00 - 22:00
Torsdag: 12:15 - 14:00 & 17:00 - 22:00
Fredag: 12:15 - 14:00 & 17:00 - 22:00
Lørdag: 12:15 - 14:00 & 17:00 - 22:00
Søndag: Lukket

En bord med en vase med lyserøde blomster, en bordlampe, en tallerken og en glas vinstemperatur, sat op ved en vindueskarm.

Gavekort

En gastronomiske oplevelse hos Damindra er den perfekt gave til alle og en hver - det er en sikker vinder.

Køb dit gavekort online eller i restauranten, og så kan vi pakke den smukt ind, og sørge for at alt er klar til dig.

Gavekort

Chef’s Menu

Tempura-rejer & blæksprutte · Blandet sashimi · Flamberet bluefin toro, laks & hamachi · To kreative uramaki med snekrabbe, ikura & tempura.

Sæsonens bedste – altid med kokkens twist!

Chef's Menu

Find os

Bemærk at vi er flyttet til Sankt Annæ Plads 16, 1250 København K

Telefon: 33123375
Mail: hello@damindra.dk

Adresse:
Sankt Annæ Plads 16.
1250 København K